Sale!

Кујна Ливиа

38,120 ден 28,880 ден

Кујна Ливиа, во дезен на бела лак фолија во комбинација со бакар металик фолија, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремување на кујната. Проектирана е да ги задоволи функционалните и естетските побарување во опремувањето на ентериерот.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см
 
Достапни дезени: Бела Лак Фолија/Бакар Металик Фолија

Compare

You may also like…