Sale!

Кујна Кент 200

31,210 ден 23,600 ден

Кујна Кент 200, во комбинација на дезени сив даб на корпусот и бел даб на фронтовите, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом. Кујната Кент 200 е дел од истоимената колекција која во вашиот дом ќе донесе допир на отмена класика и рафиниран вкус.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб
* Напомена: во цената не е вклучен садоперот

Compare

You may also like…