Кујна Дива 200

26,560 ден

Кујна Дива 200, во бел дезен и фронтови од мдф со бела лак фолија, со адекватна комбинација на елементи освежени со калено пескарено стакло совршено ќе се вклопи во различни амбиенти.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Compare
X