Кујна Дива 200 Д 60 УР

4,890 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 55 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X