Sale!

Кујна Диана 200

37,230 ден 28,100 ден

Кујна Диана 200, во комбинација сив даб и песок лак фолија, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.
 
Ширина: 200 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare

You may also like…