Sale!

Кујна Далила 120

14,730 ден 11,100 ден

Кујна Далила 120 во комбинација на дезен сив даб и графитна сива, е идеален избор за опрамување на просторија со скромни димензии.Со својот дизајн, кој е во согласност со трендовите во ентериерот, ќе создаде практичен и пријатен амбиент.
 
Ширина: 120 см
Длабочина: 60 см
Висина: 206 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Сива, Сив Даб/Бела
*Напомена: во цената не е вклучен садопер

Compare

You may also like…