Sale!

Кујна Адела

37,200 ден 27,970 ден

Кујна Адела, во комбинација артисан даб и црно стакло, претставува модерен иновативен дизајнерски концепт во опремувањето на кујната. Проектирана е да ги задоволи естетските и фунционалните потреби во еден модерен дом.
 
Ширина: 203 см
Длабочина: 60 см
Висина: ~220 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло
*Напомена: ЛЕД светилките не се вклучени во цената и се достапни како опција.

Compare

You may also like…