Комода Умбриа 3К 4Ф

9,450 ден

Комода Умбриа 3К 4Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Умбриа
 
Ширина: 138 см
Длабочина: 40 см
Висина: 91 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Compare
X