Комода Сардиниа 4Ф

8,810 ден

Комода Сардиниа 4Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа

Ширина: 92 см
Длабочина: 42 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X