Комода Сардиниа 3К4Ф

11,770 ден

Комода Сардиниа 3К4Ф, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 159 см
Длабочина: 42 см
Висина: 95 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X