Комода Ритмо 3К1Ф

5,400 ден

Комода Ритмо 3К1Ф, во дезен сонома даб и бела, е дел од колекцијата Ритмо која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 115 см
Длабочина: 35 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела

Compare
X