Комода Молисе 4К2Ф

16,530 ден

Комода Молисе 4К2Ф, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 165 см
Длабочина: 40 см
Висина: 92 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare
X