Комода Ксанти 3К4Ф

13,000 ден

Комода Ксанти 3К4Ф, со фронтови во бела лак 3Д фолија, дел од колекцијата Ксанти која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 163 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X