Комода Кент 160 3К3Ф

11,130 ден

Комода Кент 160 3К3Ф, во дезен сив даб и бел даб, е дел од колекцијата Кент која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 160 см
Длабочина: 37 см
Висина: 98 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X