Комода Карл 3К4Ф

12,280 ден

Комода Карл 3К4Ф, со фронтови во бела лак 3Д фолија и апликации од црно дрво, е дел од колекцијата Карл која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 150 см
Длабочина: 42 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X