Комода Канон 3К4Ф

12,000 ден

Комода Канон 3К4Ф, во дезен сив даб и фронтови во песок лак фолија,е  дел од колекцијата Канон која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 163 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare
X