Комода Етна 3К3Ф

9,800 ден

Комода Етна 3К3Ф, во дезен сив даб и фронтови во бела лак фолија,е  дел од колекцијата Етна која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 133 см
Длабочина: 35 см
Висина: 91 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X