Комода Етида 3К4Ф

9,260 ден

Комода Етида 3К4Ф, во дезен сив даб и црна, е дел од колекцијата Етида која вклучува елементи за спална соба.

Ширина: 150 см
Длабочина: 40 см
Висина: 81 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела

Compare
X