Комода Дуеро 5Ф 90 Бел МДФ

9,900 ден

Комода Дуеро 5Ф 90 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 90 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Compare
X