Комода Дуеро 5Ф 45 Бел МДФ

6,630 ден

Комода Дуеро 5Ф 45 со фронтови во бела лак фолија

Ширина: 45 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Compare
X