Комода Дуеро 3К2Ф Плус

11,250 ден

Комода Дуеро 3К2Ф .со фронтови во бела лак 3Д фолија

Ширина: 135 см
Длабочина: 40 см
Висина: 95 см

Достапни дезени: Бела Лак Фолија

Compare
X