Комода Берт 180

12,370 ден

Витрина Берт 1К ВС, во дезен сив даб и бела лак фолија, е дел од колекцијата систем елементи Берт
 
Ширина: 180 см
Длабочина: 42 см
Висина: 97 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Бела Лак Фолија

Compare
X