Клуб Маса Хепи

Клуб масата Happy, во дезен бела ќе го комплетира уживањето со вашата фамилија или пак со пријателите. Компатибилна клуб маса со различен простор, поседува и практичен дел кој е корисен за чување на списанија и секојдневни мали предмети.

Ширина: 100см

Длабочина: 50см

Висина: 50см

 

Достапни дезени: Bela

Редовна цена: 2.450 ден.

Compare
Category: