Sale!

Клуб Маса Сардиниа

7,030 ден 5,270 ден

Клуб маса Сардиниа, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 121 см
Длабочина: 61 см
Висина: 43 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare