Клуб Маса Пико

4,500 ден

Клуб масата ПИКО, достапна во артисан даб или сив даб, има правоаголна форма и функционално одлично ќе се вклопи во внатрешноста на дневната соба.

Ширина: 92 см
Длабина: 51 см
Висина: 42 см

SKU: N/A Category: Tag: