Клуб Маса Оскар

5,750 ден

Клуб масата ОСКАР, достапна во артисан даб, сив даб или бел даб, има правоаголна форма и функционално одлично ќе се вклопи во внатрешноста на дневната соба.

Ширина: 1120 см
Длабина: 60 см
Висина: 42 см

SKU: N/A Category: Tag: