Sale!

Клуб Маса Молисе

13,550 ден 10,160 ден

Клуб маса Молисе, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 74 см
Длабочина: 92 см
Висина: 48 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare