Клуб Маса Маренго

4,100 ден

Клуб масата Маренго во дезени Сонома Даб со Лате, или Сонома Даб со Бела се одликува со правоаголен облик, кој идеално ќе се вклопи во дневниот простор. Комбинацијата на дезени се одбира при самата монтажа на производот.

Ширина: 112см

Длабочина: 65,5см

Висина: 46,5см

 

Достапни дезени: Сонома Даб/Бела, Сонома Даб/Лате, Венге/Сонома Даб, Венге/Бела

Compare
X