Sale!

Клуб Маса Берт

5,790 ден 4,630 ден

Клуб масата Берт, во дезен Артисан Даб ќе го комплетира уживањето со вашата фамилија или пак со пријателите. Компатибилна клуб маса со различен простор, поседува и практичен стаклен дел кој е корисен за чување на списанија и секојдневни мали предмети.

Ширина: 101см

Длабочина: 60см

Висина: 45см

 

Достапни дезени: Црно Дрво, Бетон, Бела, Сив Даб, Артисан Даб

Compare

You may also like…