Клуб Маса Умбриа

5,350 ден

Клуб масата Умбриа се одликува со атрактивен контраст на комбинација од црн дезен со сив даб. Модерниот дизајн и минимилистичката форма го прават идеален за различни видови на простории. Корисната површина е зголемена со долната плоча која може да се користи за различни предмети поврзани со секојдневието.

Ширина: 101см

Длабочина: 50см

Висина: 47см

 

Достапни дезени: Сив Даб/Црна

Compare
X