Клуб Маса Берт

6,050 ден

Доминантен детал во изгледот на оваа клуб маса е ефективна стаклена полица под работната површина погодна за чување на вашите омилени книги или списанија. Клуб масата БЕРТ придонесува за современиот тематски концепт на уредување на дневната соба.

Ширина: 101 см
Длабина: 60 см
Висина: 45 см