Sale!

Клуб Маса УНИОН 90 Х 50

3,930 ден 3,140 ден

Клуб Маса УНИОН 90 Х 50, во дезени сонома даб, сив даб или бела, е вистинскиот представник на современиот дизајн кој ја задоволува естетската и функционалната норма.
 
Ширина: 190 см
Длабочина: 50 см
Висина: 42 см
 
Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб и Бела

Compare

You may also like…