Клаудиа 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Клаудиа 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Црна/Црна Мат Фолија

Compare
X