Кент Г 60 А

3,110 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Кент
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 31 см
Висина: 59,5 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Бел Даб

Compare
X