Sale!

Дива 200А

4,190 ден 3,140 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Дива 200
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare

You may also like…