Диана 60А

3,790 ден

Додаток елемент за аспиратор за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 30 см
Висина: 57 см
 
Достапни дезени: Сив Даб/Песок Лак Фолија

Compare
X