Диана Д60УР

4,950 ден

Додаток елемент за вградена рерна за кујна Диана
 
Ширина: 60 см
Длабочина: 56,5 см
Висина: 82 см
 
Достапни дезени: Сива Даб/Песок Лак Фолија

Compare
X