Sale!

Регал Глен

11,670 ден 8,750 ден

Регал Глен, во комбинација на црно дрво и бел дезен, ги следи усогласените форми и фунции, како и впечатливиот дизајн наменет за освежување на дневната просторија.
 
Диманзија за ТВ 1154х825мм (ширина х висина).
 
Ширина: 171 см
Длабочина: 42 см
Висина: 171 см
 
Достапни дезени: Црно Дрво/Бела, Сив Даб/Бела, Бетон/Бела

Compare