Sale!

Гардеробер Сицилиа 220 ОГ

33,190 ден 24,900 ден

Гардеробер Сицилиа 220 ОГ, во комбинациа бела и црна, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 217 см
Длабочина: 63 см
Висина: 210 см

Достапни дезени: Графит Сива, Бела, Артисан Даб

Compare