Гардеробер Навара 245 ОГ

26,900 ден

Гардеробер Навара 245 ОГ, во дезен артисан даб, се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел и гардеробна шипка во средниот дел на гардероберот. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 242 см
Длабочина: 60 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб

Compare
X