Гардеробер Навара 215 ОГ

24,180 ден

Гардеробер Навара 215 ОГ, во дезен сив даб, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 213 см
Длабочина: 60 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб

Compare
X