Гардеробер Навара 165 ОГ

19,500 ден

Гардеробер Навара 165, во дезен артисан даб, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 166 см
Длабочина: 60 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Сив Даб, Артисан Даб

Compare
X