Гардеробер Монтана 215 ОГ

21,400 ден

Гардеробер Монтана 215 2ОГ, во дезен бела, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 213 см
Длабочина: 61 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Сив Даб, Бела

Compare
X