Гардеробер Монтана 165

17,880 ден

Гардеробер Монтана 165, во комбинација на сив даб и бела, се состои од сегмент со полици во левиот дел и гардеробна шипка во десниот дел. Посебен бенефит на овој модел се лизгачките врати кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 166 см
Длабочина: 60 см
Висина: 216 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бела, Бела/Црна

Compare
X