Sale!

Гардеробер Логан 180 ОГ

28,300 ден 21,200 ден

Гардеробер Логан 180 ОГ, во дезен сонома даб и сегмент со огледало на фронтот, нуди ентериерска практичност и максимално искористен простор.

Ширина: 184 см
Длабочина: 61 см
Висина: 206 см

Достапни дезени: Сонома Даб, Сив Даб

Compare