Гардеробер Ксанти 270 ОГ

39,700 ден

Гардеробер Ксанти 270 ОГ, во бела со фронтови во бела лак фолија, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во средниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во левиот и десниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 263 см
Длабочина: 66 см
Висина: 222 см

Достапни дезени: Бела/Бела Лак Фолија

Compare
X