Гардеробер Кент 225 ОГ

29,900 ден

Гардеробер Кент 225 ОГ, во дезени сив даб и бел даб, е модел кој се одликува со современ дизајни и практично искористен простор. Внатрешноста се состои од сегмент со полици во левиот и десниот дел, како и сегмент со гардеробна шипка во средниот дел. Посебен бенефит на овој модел е лизгачките механизми кои допридонесуваат во економична организација на расположливиот простор.

Ширина: 224см
Длабочина: 67 см
Висина: 227 см

Достапни дезени: Сив Даб/Бел Даб

Compare
X