Витрина Сардиниа 2К ВС2

12,410 ден

Витрина Сардиниа 2К ВС2, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 35 см
Висина: 194 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X