Витрина Сардиниа ПОП

8,740 ден

Витрина Сардиниа ПОП, во дезен артисан даб и црна, е дел од колекцијата систем елементи Сардиниа
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 42 см
Висина: 192 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црна

Compare
X