Sale!

Витрина Молисе 2К ВС2

17,320 ден 12,990 ден

Витрина Молисе 2К ВС2, во дезен артисан даб и црно стакло, е дел од колекцијата систем елементи Молисе
 
Ширина: 85 см
Длабочина: 40 см
Висина: 161 см
 
Достапни дезени: Артисан Даб/Црно Стакло, Артисан Даб/Бело Стакло

Compare

You may also like…